HOME‎ > ‎GRELL_CT‎ > ‎Reunió de l'Ascensió‎ > ‎Les Reunions Prèvies‎ > ‎

Brussel.les 2017

24 maig - 26 maig 2017

La ciutat de Brussel·les, amb la seva rica història, desenvolupada entre els segles 7º i 10º al voltant de la vall del riu Senne (sub-afluent del riu Escalda) i les dues turons que es coneixen avui dia com el 'Coudenberg' (Cold Mountain) i la col·legiata de Sant Miquel i Santa Gúdula.

Situat a la principal ruta comercial de Bruges-Colònia, en l'actualitat la Grand Place de Brussel.les s'utilitza com un mercat, com ho ha estat des del segle 12. Es va afegir una font d'orgull per a Bèlgica, com la Grand Place de Brussel.les a la llista de la UNESCO fa gairebé 20 anys.

Al segle 13, Brussel·les va esdevenir la residència de la cort, dels Ducs de Brabant durant aquest període. Això va reforçar la influència de la ciutat de Brussel.les i el desenvolupament del sector artesanal de luxe.

L'Ajuntament de Brussel.les va ser construït al segle 15. Segueix sent una de les construccions més belles de la ciutat a aquest mateix dia.

Al segle 16, el Canal de Willebroeck va ser excavat al nord de Brussel.les per a proporcionar una connexió més ràpida fins al port d'Anvers, que va impulsar el comerç marítim i la millora creixent reputació de Brussel.les.

En 1830, Bèlgica va proclamar la seva independència i com a residència de la monarquia, Brussel.les va ser escollida com la capital oficial.

Brussel, Brussels, Brussel o Brussel.les és, sobretot, la capital de Bèlgica, però això no és tot. Des de la Exposició Universal de Brussel.les de 1958, en ocasió de la qual es va construir la famosa molècula 'Atomium', nombroses institucions europees s'han basat a Brussel.les. Avui en dia, Brussel.les és també la capital d'Europa, on una sèrie d'institucions de la Unió Europea i les organitzacions internacionals (OTAN) han establert la seva seu.

El que és més, Brussel.les és una de les ciutats més cosmopolites del món. La regió de Brussel.les capital, que comprèn 19 municipis, és la llar d'un milió d'habitants. Brussel.les ocupa un territori ampli i és una de les capitals més verdes d'Europa amb un total de 8.000 hectàrees (la meitat de la superfície de la regió) verds en els espais.

Rica en patrimoni arquitectònic gràcies a les seves nombroses esglésies i edificis antics en estil neoclàssic i art nouveau, Brussel.les podria definir com una ciutat històrica, així com una ciutat artística, cultural i gastronòmica. Qui no ha contemplat un dels quadres de Magritte en un cert punt? ¿Mai han estat captivats per les aventures del reporter Tintín? Per què és Manneken-Pis tan famós? Que ha estat capaç de resistir la temptació de Pedra Marcolini o deliciosos xocolates de Godiva? En explorar la capital belga i el seu ric patrimoni, no us oblideu, estimats gourmets, per provar un dels plats típics belgues com l'estofat de vedella o els tomàquets amb la gambeta cafè. Naturalment, això ha d'anar acompanyat d'una cervesa belga saborós i un con de patates fregides amb maionesa!

aquesta breu descripció de Brussel.les ha disparat el seu interès en el descobriment d'aquesta ciutat amb els seus innombrables atributs? Esbrinar per si mateix en menys de 3 minuts gràcies a aquest vídeo.

L'equip de la Fundació Registre de Càncer de Bèlgica es complau a donar-li la benvinguda a la GRELL 2017 Ascensió reunió del 24 de maig al 26 de de maig de 2017.

MAPES I HOTELS

La reunió del GRELL tindrà lloc a Bruxelles Environnement-Leefmilieu - l’edifici BEL que es troba en el lloc de Tour&Taxis, al nord de Brussel.les.

A continuació trobarà les diferents opcions per viatjar a Brussel.les i el lloc Tour&Taxis:


Altres opcions, com albergs, aparthotels i B & B estan disponibles en aquesta llista.

RESUMS

Disponible en aquest enllaç.

La informació disponible en aquest enllaç.

PROGRAMA

Disponible en aquest enllaç.

INSCRIPCIONS

Disponible en aquest enllaç.