top of page
Reus2015.jpg

GRELL Ascension Meeting 2015
13th-15th May

Reus, Spain

La ciutat de Reus Situada al cor de la Costa Daurada, Reus és reconeguda turísticament com a ciutat de compres, així com pel seu patrimoni d’estil modernista i per la seva estreta vinculació amb l’universal arquitecte Antoni Gaudí.


D’origen medieval i amb quasi mil anys d’història, la ciutat va viure el seu moment d’esplendor a partir del S. XVIII, gràcies a l’exportació de l’aiguardent que es produïa a la ciutat. A finals del segle XIX i principis del XX, es van construir a Reus els grans edificis d'estil modernista, esdevenint, després de Barcelona, la ciutat modernista més important de Catalunya. En l’actualitat, la ciutat compta amb un dels conjunts d’edificis d'estil modernista més importants d’Europa, que es poden descobrir amb la Ruta del Modernisme, un itinerari pels 26 edificis d’aquest estil més destacats de la ciutat, entre els que destaquen especialment les obres del gran arquitecte Lluís Domènech i Montaner, que va construir a Reus l’Institut Pere Mata, la casa Navàs, la Casa Rull i la casa Gasull.


Ciutat natal de Gaudí, Reus també conserva els indrets més emblemàtics de la infància i joventut de l’arquitecte, que podreu conèixer passejant per la Ruta Gaudí, així com un modern centre d’interpretació dedicat exclusivament a la vida i obra del geni, el Gaudí Centre.


Actualment, l’esperit emprenedor que sempre ha caracteritzat la ciutat es veu reflectit en el gran dinamisme comercial del centre històric, diversificat i de gran qualitat, i en la intensa vida cultural i festiva, amb una àmplia programació que es desenvolupa al llarg de tot l’any.

Altre Informació General

Maps & Hotels

Compass

Program & Book of Abstracts

Business Meeting
bottom of page